Általános Szerződési Feltételek

A moshatoszajmaszk.hu Általános Szerződési Feltételei:

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Frigyláda Kft., mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A Szolgáltató kijelenti, hogy az ÁSZF megfelel a fogyasztóvédelmi előírásoknak:

http://mintawebaruhaz.fogyasztovedelem.kormany.hu/hu/informaciok/aszf

 

Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Frigyláda Kft.

Cím: 5000 Szolnok, Baross u. 1. 4. em. 424.

Telefon: +36 70 4098784

E-mail: info@moshatoszajmaszk.hu

Internet: https://moshatoszajmaszk.hu

Cégjegyzékszám: 16 09 003240

Adószám: 11271387-2-16

Tárhelyszolgáltató: ATW Internet Kft.

A szerződés nyelve: magyar

 

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Jelenleg ezen az oldalon olvasható ÁSZF van hatályban, legutóbbi módosítása 2020 április 21-én történt.

1.3. A webáruház, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll, bármely részének felhasználása kizárólag a Szolgáltató hozzájárulásával lehetséges.

1.4. Rendelkezésre állás: a webáruház 0-24 rendelkezésre állással működik, a Szolgáltató mindent megtesz, hogy a weboldala és a webáruház folyamatosan a vásárlók (továbbiakban „Felhasználók”) rendelkezésére álljon.

 

Adatkezelési szabályok

1.5. A Szolgáltató külön oldalon tartja fenn az adatkezelési szabályok részletes leírását: Adatkezelési tájékoztató.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. A webáruházban megjelenített termékek csak online rendelhetőek meg, személyes átvételre nincs lehetőség. A fentüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t.

1.7. A webáruházban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jeleníttet meg. A termékek adatlapján korábbi Felhasználók véleményezései is megjelenhetnek.

1.8. Az akciós árak rendelési volumenhez kötöttek, így azok folyamatosan elérhetőek, visszavonásig érvényesek.

 

Rendelés menete

1.9. A rendelést a Rendelés menüponton keresztül tudja a Felhasználó elvégezni. A termékeket a Kosárba kell helyezni, majd a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva véglegesíteni a tartalmát.

1.10. A kosárt használva a Felhasználó meggyőződhet a mindenkori fizetendő végösszeg mértékéről. Termékeket távolíthat el a kosárból, választhat a fizetési és szállítási módok között. Minimum rendelési mennyiség: 2 db szájmaszk.

1.11. Fizetési lehetőségek, szállítási módok:

  • A Felhasználó minden esetben a Magyar Postán keresztül kapja kézhez a megrendelt termékeket.
  • A Felhasználó választhat az online bankkártyás fizetés, a banki előre utalás és az utánvétes fizetések között. A Szolgáltató vállalja, hogy banki előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén ingyenes szállítást biztosít.
  • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

1.12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A mohatoszajmaszk.hu webáruház ennek eleget téve a megrendelés leadása után 5-10 másodperc elteltével automatikus visszaigazoló levelet küld a Felhasználónak. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A délelőtt 10.00 óráig beérkezett és kifizetett rendeléseket a Szolgáltató még aznap postázza a megrendelők részére.

1.14. Ha a Felhasználó a rendelés leadásától számított 48 órán belül nem teljesíti fizetési kötelezettségét, a Szolgáltató emlékeztető emailt küld a megrendelő számára.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

 

Elállás joga

1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. A Felhasználónak a Szolgáltató valamely elérhetőségén kell jeleznie, hogy élni kíván az elállási jogával, s a termékeket eredeti formájukban, sértetlenül vissza kell juttatnia a Szolgáltató címére. Amint visszaérkeznek a termékek, a Szolgáltató vállalja, hogy 48 órán belül visszatéríti a termékek rendelési árát.

 

Garancia, jótállás

1.18. Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

 

Panaszkezelés

1.19. Bármilyen kifogás/kérdés esetén a Szolgáltató 24 órán belül válaszol a Felhasználó megkeresésére. Panasz bejelentésére a Szolgáltató telefonos, email-es és online (weboldal Kapcsolat menü) platformja is használható.

 

Vegyes rendelkezések

1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Szarvasi Járásbíróság illetve Gyulai Törvényszék illetékességét.

Gyomaendrőd, 2020. április 21.

 

Ha elégedett a termékünkkel, kérjük, ossza meg másokkal is: